Mirësevini

"Portiku Wine Bar & Bistro", i pozicionuar përballë hyrjes kryesore të portit Durrës, vjen për klientët e saj me një ambjent tërësisht komod dhe familjar.
jerimet e stafit të shërbimit.

Filozofia e gatimit është shija dhe produkti i mirë, përzgjedhja e lëndës së parë cilësore, shijeve të plota origjinale dhe erëzave të freskëta mesdhetare, që përqafohen ëmbël me verërat e kantinave nga e gjithë bota.
et e stafit të shërbimit.

Në pjatat tona preket jo vetëm gatimi i vendit tonë Ballkanas, por dhe Italia, Franca e më gjërë me një teknikë origjinale të gatimit të recetave sipas zakonit të tavolinës së mirë.

Ju ftojmë të zgjidhni shijet tuaja duke kërkuar jo vetëm në letrën e shkruajtur por dhe në sugjerimet e stafit të shërbimit.